Hai să programăm cu și mai mult sens

Căutăm pentru echipajul nostru Frontend Developer 

 
Te-ai săturat de vânătoarea asta nebună a recruterilor? Nu poți să mănânci, să bei o bere în liniște, că bâzâie non-stop telefonul cu o voce mieroasă. Care te invită duios la o mică discuție, că are numărul de la un prieten, care îl are de la alt prieten, care cică te-ar cunoaște de undeva… Știi textul.

Noi preferăm decența. Îți spunem fair de ce ar merita să iei în considerare o colaborare cu noi.

În primul rând, pentru că aduce probabil mai mult sens muncii tale. Lucrezi într-o companie ieșeană, cu un produs propriu. La fel, pentru că gândești și dezvolți soft pentru EdTech, contribui la digitalizarea educației în România și peste tot în lume. Într-o echipă în care totul se întâmplă repede, cu discuții directe, fără birocrația din corporații. Și care face anunțuri pentru noi colegi în limba română, că e aiurea să vorbim în engleză cu accent moldovenesc între noi.

Ești smart, geeky și te mega-pasionează tech-ul, găsești soluții mai repede decât alții. Te atrage ideea de a face lucruri care chiar contează pentru viitorul a milioane de oameni (știm asta, că altfel dădeai skip de la primul rând, și răspundeai la sâcâiala recruterilor).

Îți propunem să vii, să te exprimi în zona care îți place mai mult:

– React, NextJS
– Emotion
– ChakraUI

Iar dacă vrei să înveți, e loc tot înainte de asta.

Dacă faci click cu ce am povestit mai sus, suntem bucuroși să ne vedem, să vorbim! Zi tu când, că noi nu te sâcâim cu telefoane. Pe bune. Contact:

Autor

1 Comment

  1. Dear Recipient,

    As an experienced, well rounded professional with a strong love for start-up / scale-up environments I believe I would be a great asset to the team. I am open to relocate and highly motivated to make a difference.
    During the research I did this company stood out because of the aura of positivity, inclusivity and diversity. I am looking forward to an introduction call.

    Kind regards,

Adaugă un comentariu