Când citești ”Hai în racheta Adservio!” la ce te gândești? Tehnologie NASA? Super specialiști? Reguli și protocoale? Sau poate îți sună doar amuzant? Ciudat chiar? Nu-i nimic, noi strigăm și mai tare: Hai în racheta Adservio! Da, lucrăm cu tehnologie. Nu chiar NASA, dar dezvoltăm o super platformă; avem și reguli, dar suntem și amuzanți și ne adaptăm la orice situație nouă, neobișnuită. Doar ne întâlnim cu ele în fiecare zi.  Gândim out of the box și nu ne plictisim niciodată. Căutăm nu doar colegi, ci all time players cu care digitalizăm educația din România. 

Poate nu știai, dar Adservio este un produs 100% românesc. Din 2008 facem experiența școlii să fie mai bună, mai ușoară și mai cu sens pentru elevi, profesori, părinți și directori de școală deopotrivă. Ceea ce ne motivează în fiecare zi este să le creăm tinerilor o experiență de învățare așa cum noi n-am avut, pentru a lua startul în viața de adult cu toate abilitățile de care au nevoie.

Suntem o echipă de oameni ca tine, cu ups and downs, dar care căutăm să ne facem mediul de lucru mai plăcut și atractiv. Nu venim doar la job, ci venim să ne întâlnim cu prietenii noștri, să vedem ce minunății mai putem face și ce provocări ne așteaptă. La final de zi, indiferent cât am muncit, dacă ne-am și încruntat sau am glumit non-stop, avem mulțumirea să vedem pe bune cât de mult îi ajută pe elevi, profesori, părinți sau directori munca noastră. Și asta, credeți-ne, merită cel mai mult! 

Îți păstrăm un loc? 🚀

Dacă zâmbești bucuros când citești rândurile astea, te știi talentat și abia aștepți să vezi ce poți face, ce mai poți învăța, atunci vino să ne cunoști. Biroul nostru este în Iași.

Hai aici să vezi dacă ți se potrivește un loc în ”racheta” Adservio și hai să ducem educația în universul digital. 

Autor

Adaugă un comentariu