Adservio de zi cu zi...

echipa-_Cezara

Cezara

Customer Satisfaction Officer

Coordonează echipa care oferă soluții școlilor. Creează și menține o bună relație cu utilizatorii și se asigură că aceștia sunt mulțumiți. Timp de 3 ani a fost mentor pentru elevi de liceu, în proiecte de antreprenoriat.

echipa-_Paula

Paula

Customer Satisfaction Specialist

Identifică nevoile clienților, oferă suport tehnic și îmbunătățește constant experiența utilizatorilor. Paula este o fire veselă, dezinvoltă, dar și prudentă. Îi place orice activitate care implică ieșiri în aer liber.

echipa-_Andreea

Andreea

Customer Satisfaction Specialist

Răspunde cu zâmbetul pe buze solicitărilor venite de la utilizatori. Experiența profesională de peste 10 ani a învățat-o cum să empatizeze cu oamenii și să găsească soluții pentru ei.

Alex---200x200

Alexandru

Customer Care Tech Support

Documentează și rezolvă problemele tehnice care apar în cadrul platformei. Oferă suport utilizatorilor în momentul în care apar erori tehnice.

echipa-_Patricia

Patricia

Customer Satisfaction Specialist

Patricia este o persoană comunicativă și răbdătoare, de aceea este un suport de nădejde pentru mulți dintre utilizatorii noștri.

Andreea

Andreea

Customer Satisfaction Specialist

Identifică nevoile clienților și le oferă suport tehnic. Este o fire empatică și s-a implicat în proiecte pentru orientarea profesională a persoanelor din mediul rural.

test-2

Mihaela

Chief Operations Officer

Coordonează campaniile de marketing și proiectele interne, în strânsă colaborare cu celelalte echipe și cu partenerii. A lucrat peste 10 ani în presă și în organizarea de conferințe de afaceri.

echipa---Vladut

Vlăduț

Sales Specialist

Carismatic, meticulos, și amuzant, Vlăduț bate palma cu școlile care decid să folosească Adservio. Ca student, a  coordonat un proiect social pentru peste 350 de copii din mediul rural.

echipa - Ana

Anamaria

Business Communications Officer

Coordonează campaniile de comunicare cu utilizatorii Adservio și cu publicul extern, de la strategie la implementare.

Diana Pricop

Diana

Copywriter & Content Creator

Caută cuvintele potrivite prin care construiește imaginea Adservio pe rețelele de socializare Adservio și răspunde cu drag mesajelor venite pe aceste canale.

Daniel

Daniel

Visual Designer

Creează cu „ochi de șoim” toate materialele vizuale care conturează imaginea Adservio de la A la Z.

echipa-_Ovidiu

Ovidiu

HR Specialist

Imi place sa formez echipe care lucrează armonios împreună și sunt mereu cu ochii după oameni talentați.

echipa-_Marian

Marian

Senior Full Stack

Intervine cu idei de îmbunătățire, bune practici, mentenața serviciilor actuale și implementarea de funcționalități noi.

echipa-_Diana

Diana

Front end Dev

Implementează elementele vizuale cu care utilizatorii interactionează și ajută la soluționarea problemelor și erorilor întâlnite pe site.

echipa-_Gabi

Gabriel

System Administration Officer

Gabi are grijă ca toate sistemele noastre să fie în siguranță. Știm deja că reușește mai rapid să facă o configurare de server decât să scrie o compunere și acest lucru pentru noi e un atuu.

Stefan

Ștefan

Front end Developer

Se ocupă de îmbunătățirea platformei și creează noi funcționalități, folosind cele mai noi tehnologii. Ștefan a sărit cu parașuta (și nu este singurul din echipă).

Laura2

Laura

Consultant: Automation Tester

Îmbunătățește calitatea produsului prin implementarea de soluții automate pentru diverse functionalități. Laura este o fire energică și activă. Este entuziasmată de călătorii, trasee montane, plimbari cu bicicleta și ski.

echipa-_Cosmin

Cosmin

Software Tester

Testează platforma, ca utilizatorii să nu întâmpine dificultăți. El este cel care previne erorile și totodată, propune îmbunătățiri.

Mihaela Popescu

Mihaela

Software Tester

Analizează și anticipează diferite scenarii pentru a putea testa calitatea platformei. Mihaelei îi plac provocările, să călătorească și să descopere noi culturi.

echipa-_Roxana

Roxana

Financial Assistant

Are grijă de ”pușculița” Adservio, coordonează relația financiară cu furnizorii, clienții și partenerii companiei.

echipa-_Ana Maria

Ana Maria

Chief Financial Officer 

Ana este pasionată de cifre. Lucrează în departamentul Financiar-contabil și are grijă să nu se plictisească niciodată de statistici, rapoarte și declarații.

Sorin

Sorin

Front end Developer

Se ocupă de crearea de funcționalitati noi și mentenanța celor existente. După o experiență de lucru în Olanda, și-a dorit să revină în țară și să pună umărul la dezvoltarea mediului de aici.

echipa-_scobee

Andrei

Consultant: Senior Mobile Dev

Andrei își dorește să fie programatorul atipic care scrie linii de cod cu simțul umorului și colegul care primește mereu taskul de a menține atmosfera relaxată.

echipa-_Alex-H

Alexandru

Founder & CEO

Cred cu tărie că puterea de a schimba lumea aparține celor care nu pun bariere propriilor vise!

Catalin Echipa Adservio

Cătălin

Product manager

Identifică nevoile clienților și obiectivele de afaceri ale platformei Adservio, articulează cum arată succesul pentru produs și, împreună cu echipa sa, transformă această viziune în realitate.

echipa-_Daniel

Daniel

CTO

Împreună cu echipa de dezvoltare Adservio lucrez cu entuziasm pentru a crea o experiență interesantă fiecărui utilizator.

echipa-_Alex-C

Alex

Head of Design & Comm

Definește funcționalitățile și design-ul aplicației. Are o experiența de 15 ani în design grafic și design de produse digitale. Este pasionat de vinuri si investiții la bursă.

Vrei să faci parte din echipa albastră?

Mergi la pagina de Cariere pentru a vedea pozițiile deschise în acest moment.

Vezi pozițiile deschise