Termeni și condiții

Bun venit la Adservio!

Vă mulțumim pentru accesarea blogului http://www.idei.adservio.ro. Serviciile sunt oferite de companiile Adservio Social Innovation și Adservio Center cu sediile în Iași, Strada Morilor nr.56, în continuare denumite „Adservio”. Accesul și utilizarea blogului sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutor celor care doresc să citească informații din sfera educației.

Accesarea în continuare a blogului presupune că sunteți de acord în totalitate cu termenii și condițiile prezente. Vă rugăm să îi citiți cu atenție. În cazul în care aveți nevoie de mai multe informații, iar acestea nu se regăsesc în prezentul documet, ne puteți scrie la adresa de e-mail contact dpo@adservio.ro

Accesarea blogului

Trebuie să respectați toate politicile puse la dispoziție în cadrul Termenilor și Condițiilor prezente. Accesarea blogului nu vă oferă niciun drept de proprietate intelectuală asupra acestuia sau asupra conținutului pe care îl accesați. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile care încalcă reglementările legale, cu un conținut amenințător, obscen, jignitor. În cazul în care doriți să preluați părți din articole sau conținutul integral, este necesar să faceți trimitere către pagina originală a articolului de pe www.idei.adservio.ro. Nu puteți prelua sau reproduce fără acordul Adservio nici imagini, fotografii sau videoclipuri afișate pe acest blog.

Răspunderea pentru Serviciile noastre

Adservio nu va fi în niciun caz respnsabil pentru nicio pierdere sau pagubă care intră în categoria forței majore.

Despre prezenții Termeni și condiții

Putem să modificăm prezenții Termeni și Condiții și Termenii și Condițiile suplimentare care se aplică unui Serviciu, de exemplu, pentru a corespunde schimbărilor survenite la nivelul legislației sau al Serviciilor noastre. Consultați periodic Termenii și condițiile.
Pe această pagină vom posta notificările privind modificările prezenţilor Termeni şi Condiţii. Vom posta notificările cu privire la modificarea Termenilor și condițiilor suplimentare în cadrul Serviciului în cauză. Modificările nu se vor aplica retroactiv și vor intra în vigoare în termen de minimum paisprezece zile după postare. Totuși, modificările aferente funcțiilor noi ale unui Serviciu și cele din motive legale vor intra în vigoare imediat. Dacă nu sunteți de acord cu modificările aduse Termenilor și Condiţiilor aferente unui Serviciu, vă sugerăm să întrerupeți utilizarea Serviciului respectiv.

  • În cazul unei discrepanțe între prezenții Termeni și Condiții și Termenii și condițiile suplimentare, vor prevala Termenii și condiţiile suplimentare.
  • Prezenții Termeni și Condiții reglementează relația dintre Adservio și dvs. Aceștia nu creează niciun fel de drepturi pentru terți beneficiari.
  • Dacă nu respectați prezenții Termeni și Condiții și nu luăm măsuri imediate, nu înseamnă că renunțăm la drepturile pe care le avem (de exemplu, dreptul de a lua măsuri pe viitor).
  • Dacă anumiți termeni și anumite condiții se dovedesc a fi inaplicabili, aceasta nu va afecta restul Termenilor și Condițiilor.

Pentru informații despre modul în care puteți să contactați Adservio, accesați pagina noastră de contact: https://www.adservio.ro/contact