La Adservio se lucrează în permanență pentru creșterea calității serviciilor oferite, pentru ca tu să fii la curent cu toate detaliile legate de activitatea școlară.


Competiția reprezintă, practic, un mod de autodepășire de sine.

Pentru că am inclus toate școlile Adservio în statisticile noastre, ai acum acces la poziția ta în clasamentul acestor școli.

Așa cum poți afla care este locul pe care îl ocupi în clasamentul clasei tale sau în clasamentul școlii, printre elevii din același an de studiu, acum poți afla și care este locul pe care îl ocupi în clasamentul tuturor școlilor Adservio.
Aceste clasamente sunt însoțite de grafice de evoluție. Pentru afișarea graficului de evoluție, Adservio calculează săptămânal, media generală a elevului. La fel de bine poți vedea încadrarea ta după intervalul de medii sau cu câte puncte te afli peste sau sub media clasei tale.
Aceste informații sunt vizibile doar pentru tine. Nu vei putea afla astfel de informații despre colegii tăi.
Dar asta nu e tot, aceste clasamente sunt disponibile pe fiecare materie în parte!
Toate acestea sunt menite să te motiveze să fii mai bun decât ai fost ieri și nu mai bun decât alții.



Fă-ți temele cu un singur click!

Secțiunea Teme – acum profesorii pot solicita teme elevilor lor direct din aplicație! Elevii pot răspunde mesajului profesorului prin a-i trimite tema făcută.
Mai simplu de atât nici că se poate! Economisești timp și hârtie! Iar corecturile și adăugirile ulterioare vor fi mult mai ușor de realizat, fără a creea clasicii ”porcușori” de pe caietele de teme.

 


Exprimă-ți emoțiile!

Și pentru că e în trend, și pentru că știm că vă plac emoticoanele, am adăgat o listă destul de cuprinzătoare cu emoji la chatul din extrașcolare. Le-ați testat?

Oferă explicații elevilor tăi pentru notele acordate.

Poate că sunt momente în care așteptai un 10 și ai luat un 7? Sau te așteptai la un 7 și ai luat un zece (mai rar așa ceva, nu?). Ți-ar plăcea să știi de ce ai luat o notă anume? Tocmai de aceea am considerat util ca atunci când profesorul îți acordă o notă, să aibă posibilitatea să adauge și o observație legată de acea notă!

Cum ți se pare asta?
Lasă-ne un comentariu!

Author

18 Comments

  1. Cu tot respectul, noua versiune este un regres în opinia mea. Multe funcţii inutile care vă vor face doar munca mai grea şi vă vor consuma memoria serverelor. Propun să reveniţi la cea de dinainte.
    Funcţia de clasamentul clasei de dinainte era mult mai folositoare. Aceasta, doar niste linii pe-acolo care nu te încălzesc cu nimic.
    Clasament pe şcoală? Cred că glumiţi, cum puteţi să comparaţi profilele între ele? Şi cum puteţi compara şcolile între ele? Pardon, dar pe cine păcălim? La ce ţinem aici, Adservio? Aparenţe sau profesionalism?
    Încercaţi să tehnologizaţi temele şi nu ştiţi cum? ,,Porcuşorii,, de pe caiete vă învaţă să scrieţi, dar corectura electronică vă arată ceva? Cine a venit cu ideea asta? Pe asta plăteşte lumea Adservio?
    Si ce bine, acum pot să mă scuz în faţa colegilor că am luat o notă proastă, că doar nu stau 6 ore cu ei la şcoală să vorbim faţă către faţă.
    Idei dintr-astea ,,inovative,, par a fi de profesionişti? Aţi angajat mileniali cumva?

    • Mulțumim pentru feedback-ul tău!
      Ai putea să ne povestești despre propunerile tale de îmbunătățire a platformei?

      • In primul rand, reveniţi la versiunea de dinainte. Chiar e naspa versiunea asta.
        Platforma are o greşeală uriaşă şi este aceea că operaţiile pe care le face calculatorul nu reflectă realitatea din cauza unei restricţii de memorie. La calcularea unei medii se intampla să iasă cu ,49999999999 care este datorată faptului că nu se face operaţia de genu a/3*3=a ci vine a/3 in memorie si apoi inmultit cu 3, care nu e acelasi lucru. Majoritatea profesorilor pun note degeaba doar ca sa scape de restrictia din adservio.
        Propun o functie de tipul – daca as avea o nota de 9 cat ar iesi media mea? Ceva care sa permita calcularea unei medii cu date adaugate fictive. Majoritatea elevilor fac asta pe calculatorul din telefon cand iau o nota proasta, si cum presupun ca si voi doriti sa stea cat mai mult pe platforma dvs, la fel ca Facebook si Instagram, functia aceasta va da acele minute in plus.

        • Aceasta confuzie legată de calcularea mediei se datorează faptului că nu se cunoaște legislația specifică.
          Platforma Adservio calculează media conform Regulamentului-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, unde se precizează clar că media se calculează cu două zecimale exacte, fără rotunjire. Dacă se iau în calcul mai mult de două zecimale, se produc erori de calcul a mediei, iar rezultatul contravine Legii educației naționale. Te invit să citești articolul ”Cum se calculează o medie”.
          Cât despre funcția pe care ne-ai propus-o, îți putem spune că ea este deja în dezvoltare și va fi lansată foarte curând.
          Mulțumim pentru feedback.

  2. As dori să știu și mediile celorlalți copii din clasă. Doar mediile. Că poate fi pe poziția a 4-a, dar să fie ultimul din clasă. Din acest punct de vedere, era mai bună cealaltă variantă.

    • Tocmai pentru a reflecta poziția față de ceilalți colegi de clasă exista acel pie chart cu încadrare elevi după interval medii si punctele pe care le ai față de media clasei tale!

      • Care pie nu funcționează. La mine pe telefon. La obiectul matematică nu îmi arată corect. 3 secunde afișează ok, apoi totul devine albastru și afișează media clasei. Că părinți dorim să fie cât mai informați despre copii. Prima variantă era mai bună. Punct.

  3. Minculescu Cristina Reply

    Buna seara
    Sunt foarte multumita de Adservio . Pot afla in timp util situatia scolara a copilului meu.
    Ar fi util sa vedem si mediile celorlati elevi din clasa dar fara nume.

    • Mulțumim pentru aprecieri, Cristina.
      Motivul pentru care am ales să nu mai fie vizibile mediile celorlalți colegi este legat de protecția datelor cu caracter personal, de dreptul la intimitate și pentru că din punct de vedere moral nu este corect să le facem publice.

  4. Buna ziua,
    si noi preferam varianta anterioara – mult mai buna.
    Daca se poate reveni la varianta anterioara ar fi perfect.
    Multumesc

  5. Buna ziua! Personal sunt de parere ca prima varianta era mai buna.

  6. CRISTINA A. Reply

    Noul clasament e mult mai ok si mai util. Nu creaza invidie si sentimente negative intre colegi. Mi se pare inteligent creat.Felicitari!

  7. Buna ziua,
    Ar fi bine daca s-ar face o sectiune separata dedicata Temelor!
    In sensul ca sa nu fie trimise pur si simplu ca si mesaje adresate elevilor, ci sa fie operate direct in sectiune dedicata. Sau… anexate Orarului, dar cumva sa fie urmarite calendaristic (in viitor in special, pentru a se vedea ce teme urmeaza sa aiba elevii).
    Spun asta si deoarece astfel s-ar putea alatura informatii suplimentare fiecarei teme in parte, precum: la ce obiect este (apoi s-ar putea grupa/filtra doar temele de pe acel obiect), de ce tip este, si de ce marime este (lunga,medie,scurta) sau sa se dea posibilitatea de evaluare din partea profesorului ca si timp de realizare dedicat acelei teme.
    Astfel s-ar putea la un moment dat urmari chiar de catre profesori si in special de catre diriginte / directorul scolii care e nivelul de incarcare cu temele per o zi anume (pentru ziua de maine de exemplu) si, daca e cazul, sa vorbeasca cu anumiti profesori pentru a le amana daca totusi sunt prea multe.
    La fel si pentru testele planificate/anuntate (pentru cele neanuntate e clar ca nu e cazul).
    Nivelul mare de incarcare cu teme al elevilor a fost sesizat de ceva timp si a ajuns tema de discutie si in presa. Ati putea preintampina astfel aceasta doleanta a parintilor care se plang de asa ceva, si sa oferiti corpului didactic si in special celor din conducerea scolii si / sau dirigintelui instrumente suplimentare de management si sesizare din timp a situatiilor de nedorit.
    Multumesc.
    O zi buna!

Scrie un comentariu