Pentru celelalte 97, te așteptăm pe Morilor 56 la o poveste și la o cafea bună

Lucrezi în domeniul IT și poate e momentul să faci o schimbare în cariera ta. Cum ar fi să lucrezi pentru un domeniu mai apropiat de valorile tale? Dacă nu ți-e clar care sunt acestea, te ajută instrumentul VIA – Values in action.

Pentru noi la Adservio, este important ca oamenii din echipa de dezvoltare să fie nu doar pasionați de tech, ci și atrași de ideea de a avea o contribuție reală la educația din România.

Un job la Adservio este mai mult decât just a job.

  1. Munca ta ajută mii de elevi să aibă parte de un context educațional relevant

Adservio este o aplicație in-house, web și mobile, care ajută elevii, profesorii și părinții să gestioneze procesul educațional.

Mihaela este Software Tester și, înainte de Adservio, a lucrat în companii de out-sourcing, pe aplicații e-commerce sau banking. „Să lucrez pe o aplicație EdTech in-house a fost ceva nou și frumos în același timp. Procesele sunt un pic mai diferite și e plăcut să nu simți presiunea clientului. Un plus pe care îl văd e că poți și tu contribui la educație, chiar dacă noi, echipa de dev, suntem roțile din spate.”

 

Mă simt mândru ca pot contribui la acest proiect.

După o experiență de muncă în Olanda, Sorin (Frontend Developer) a decis să se întoarcă în țară și să pună umărul la dezvoltarea unor domenii cu potențial. Acum se mândrește că lucrează în domeniul educației, la dezvoltarea aplicației de mobil Adservio.

Marian (Fullstack Developer) face parte din echipa Adservio de 8 ani. În urmă cu 3 ani a creat o mică comunitate de programatori care ajută copii fără posibilități să își urmeze pasiunea pentru tehnologie.

Ce i se pare challenging„Adaptarea și introducerea de tehnologii noi pe care să le aplicăm.” 

2. Ai parte de echilibru între muncă și viața personală

Încă de dinainte de pandemie, la Adservio programul de muncă era mai flexibil decât în majoritatea companiilor mari. Contează lucrul bine făcut, nu 9 to 5. De oriunde ai fi: la birou sau acasă.

Acest lucru e important mai ales pentru cei care au copii mici, precum Marian. „Pe mine, faptul că pot lucra de acasă și că pot avea un program flexibil, mă ajută foarte mult.”

3. Faci parte dintr-o echipă faină, care te provoacă să crești

Îți vin mereu idei și vezi conexiuni peste tot? Perfect! La Adservio, ideile tale au șanse mari să prindă viață. Ușa lui Alex (fondatorul și CEO-ul nostru) e mereu deschisă. La figurat, căci la propriu, biroul său e peste tot, în openspace-ul nostru modern-minimalist.

Diana (Frontend Developer) și-ar descrie colegii ca fiind implicați, serioși (atunci cand trebuie), înțelegători și săritori.

Adservio este o sursă continuă de dezvoltare prin complexitatea roadmap-ului și prin soluțiile tehnologice complexe ce constituie un challenge constant. (Cătălin, Project Manager)

Pentru că își dorește să învețe cât mai multe, Cosmin (Software Tester) face acum trecerea spre testarea automată. El spune că încurajarea și susținerea colegilor îl ajută să avanseze mai rapid. 

Suntem o echipă dinamică și prietenoasă

spune Ștefan, Frontend Developer: El este responsabil de o bună parte din acest dinamism, mai ales de când a sărit cu parașuta (și nu e singurul din echipă). 

Foto: Afterwork la Enpi Lake Resort Iași

La ce se lucrează zilele astea?

Ștefan: Lucrăm la îmbunătățirea unei funcționalități care permite crearea de grupuri de lucru între elevi, profesori și părinți. Elevii pot continua online discuțiile pe proiectele la care lucrează în echipă, părinții ajung mai ușor la ședințele online organizate prin intermediul platformei, iar profesorii pot lua decizii împreună mai rapid, prin comunicarea online.”

 

Ce ar spune echipa unui prieten / unei prietene

Cosmin: Echipă faină, un job stabil, weekend liber 🙂

Mihaela: Răbdarea trebuie să fie de aur, pentru a vedea roadele la sfârșit. Long story short: nu ai cum să te plictisești.

Marian: Te bagi ori nu te bagi? De la noi nu pleci niciodată cu mâna goală și fără o experiență pe care să o povestești și altora.

 

Acum că ai o idee despre cum e să lucrezi la Adservio, vezi dacă pozițiile deschise ți se potrivesc și hai să ne cunoaștem mai bine!

Author

Scrie un comentariu