Back-to-School-Pencil-Header
Noul an şcolar a venit cu surprize pentru voi  elevii. Vacanţa de iarnă va fi mai lungă și fiecare unitate de învățământ va alege dacă elevii vor purta uniforma sau un semn distinctiv pentru a intra la ore.
Prima zi de școală este distractivă pentru că împărtășești cu colegii impresiile din vacanță, îți faci noi planuri pentru a te ocupa de ceea ce îți place. Ești bucuros de manualele noi, rechizite și pentru că ți-ai ales ţinuta care îți place, așteptând cu nerăbdare să îți revezi colegii.
Cei mai frumoși ani sunt anii de școală,  anii în care îți conturezi personalitatea, anii în care îți alegi  cursul vieții, anii în care îți dorești să te faci individualizat în cadrul grupului de prieteni.
Școala oferă aspirații ce pot fi împărtășite cu colegii, vise ce sunt conturate pentru a ajunge împlinit profesional, loc în care construiești amintiri frumoase și care te ajută să  urmezi noul pas către viitor. Educația contribuie la dezvoltarea ta ca persoană și este baza formării tale ca om. Educația deschide noi orizonturi pentru carieră, prietenii și succes.
Echipa Adservio vă doreşte să aveţi un start bun la începerea noului an şcolar,să preţuiţi cadrele didactice deoarece, aceştia sunt cei care vă croiesc drumul în viata şi să vă faceți mândrii  părintii cu rezultate frumoase la învățătura. Și nu uitați dragi elevi că  în spatele unui copil inteligent “se ascunde” o colecție de cărți bune. Mult succes în noul an școlar!

Author

1 Comment

  1. Radu Maria Alexandra Reply

    Este adevarat scoala este foarte importanta . Ea este asemanata cu o imparatie de vis unde elevii isi exprima creativitatea si felul de a gandi .O alta toamna, un alt nou inceput de poveste o aventura noua de solar! Scoala este cel mai frumos loc unde petreci o jumatate din zi!

Write A Comment