teens-in-classroom-785x510
Adservio se implică în activitatea comunității educaționale românești! Familia Adservio susține proiectul demarat sub sloganul “Construim orașul în curtea școlii” desfășurat în cadrul Liceului Teoretic “Vasile Alecsandri” din Iași. Acest proiect are drept scop, creșterea gradului de implicare, atât în rândul tinerilor, cât și în rândul companiilor locale pentru educația antreprenorială.
Prin acest proiect Adservio devine părinte-prieten pentru o clasă de elevi, sprijinindu-i și oferindu-le tot suportul informațional în demararea unui proiect de management educațional, ce vizează realizarea unei machete împreună cu elevii, prin care aceștia se familiarizează cu specificul firmei, misiunea, viziunea și valorile acesteia.
Concret, proiectul se va derula sub forma unor întâlniri interactive prin care clasa va primi numele companiei; compania-părinte se implică în activitățile clasei și conturează un plan de acțiune ce se pliază pe cerințele pieței și respectă specificul firmei. După demararea acestui protocol de colaborare compania Adservio va crea propia strategie de lucru cu elevii prin stabilirea unor vizite și a unor sesiuni de formare.
La finele acestui proiect ambițios, fiecare clasă ce va reprezenta o companie – primind numele acesteia pe tot parcursul derulării lui – va face un stand prin care va prezenta imaginea părintelui, așa cum au preceput-o pe toată durata colaborării. Standurile vor face obiectul unei expoziții în care fiecare echipă (clasa de elevi ce va primi numele companiei pe care o reprezintă) își va susține proiectul.
Astfel, joi 23 aprilie 2015, echipa Adservio face cunoștință cu susținătorii clasei a X-a C din cadrul Liceului Teoretic “Vasile Alecsandri” Iași. Revenim cu detalii și imagini pe pagina de facebook și pe blog.

Author

Paula este pasionată de educație și comunicare.

Scrie un comentariu