Noi, la Adservio, ne gândim zi de zi cum sa fim mai aproape de nevoile elevilor, părinţilor şi şcolilor. De aceea, începând cu anul şcolar 2013-2014 vă pregătim numeroase surpize plăcute:

  1. Sistemul Adservio devine mai uşor de utilizat, fiind accesibil de pe tabletă, telefon mobil, laptop şi desktop şi din orice locaţie ce beneficiază de o conexiune la internet;
  2. Am creat 3 abonamente mult mai flexibile pe cei ce doresc să se alăture comunităţii educaţiei moderne: PERFECT SIMPLU prin care orice şcoală poate beneficia de licenţa Adservio, PERFECT COMPUS pentru unitaţile ce doresc şi un responsabil specializat pentru notare şi asistenţă permanentă în şcoală şi MAI MULT CA PERFECT  pentru unităţile ce doresc să devină şcoli euopene în adevăratul sens al cuvântului prin dotare integrală cu tehnologii de ultima generaţie;
  3. Adservio răspunde solicitărilor utilizatorilor, fiind mai natural de folosit şi cu noi opţiuni pentru a veni în ajutorul cadrelor didactice, secretariatului şi conducerii unităţilor şcolare.
  4. Am creat un modul dedicat Inspectoratelor Şcolare prin care raportarea să se poată realiza uşor şi sigur, prin transmiterea automata a datelor generate de sistemul Adservio.
ADSERVIO: MAI ACCESIBIL/MAI FLEXIBIL/MAI BUN
…şi suprizele nu se opresc aici!
Author

Comments are closed.