Știm că petreci mult timp învățând pentru teste, examene, evaluări. Adservio te invită să iei o pauză în 10. 🙂
Strânge-ți prietenii și fă o fotografie care să descrie cum îți influențează viața utilizarea platformei Adservio.
Postează fotografia pe Facebook sau Instagram împreună cu hashtag-urile #adserviode10 #prietenulde10 #frankly.
Pe 10 aprilie premiem fotografia cea mai apreciată.
Câștigătorul va primi un voucher pentru 10 meniuri* la Frankly Burgers din Palas Mall Iași valabile până la finalul lunii aprilie.
Adservio te face prieten de 10.
*meniurile includ: un burger, o porție de cartofi și un sos.
–––––––––––––––––––––––
REGULAMENT CONCURS „Fii prietenul de 10”

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR Organizatorul concursului este SC ADSERVIO SOCIAL INOVATION SRL împreună cu SC Frankly SRL, ambele cu sediul în Str. Morilor 56, Iași, România. Respectarea regulilor din prezentul document este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.idei.adservio.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Acest concurs nu este sponsorizat sau administrat de Facebook.
SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI: Concursul se desfăşoară în perioada 22 martie 2018 – 09 aprilie 2018, pe canalele media Adservio și Frankly.
SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI În perioada 22 martie 2018 – 09 aprilie 2018, se va disemina, prin canalele media Adservio (mesagerie, noutăți, blog, pagina de Facebook) și Frankly, afișul concursului. Participanții vor trebui să realizeze și să posteze pe pagina personală de Facebook fotografii cu prietenii, care să sugereze/să facă trimitere către Adservio si cum le influențează viața folosirea platformei Adservio, însoțite de hashtagurile: #adserviode10 #prietenulde10 #frankly. Fotografiile trebuie să aparțină elevilor participanți. Nu pot fi folosite fotografii din alte surse. Câştigătorul va fi desemnat prin numărul de like-uri, share-uri si de catre conducerea Adservio-Frankly în proporție de 50- 50%.
SECŢIUNEA 4. PREMIUL ŞI MODALITATEA DE ACORDARE Premiul consta în: 1 voucher pentru 10 meniuri Frankly. Data de 09 aprilie va fi ultima zi in care se vor mai putea publica fotografiile. Data de 10 aprilie va fi ziua in care se va contoriza succesul postărilor și se va desemna câștigătorul. Premiile nu pot fi convertite în bani. În cazul în care unul sau mai mulţi câştigători renunţă la premiu, Adservio îşi rezervă dreptul de a oferi premiul unui alt participant la concurs. Numele câştigătorului concursului va fi anunţat pe 10 aprilie 2018, pe paginile de Facebook Adservio și Frankly și prin mesageria Adservio.
SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE Concursul este deschis tuturor elevilor cu conturi active în platforma Adservio, cu excepţia angajaţilor Adservio precum şi a membrilor familiilor acestora până la gradul IV inclusiv.
SECŢIUNEA 6. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR Adservio va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi în concurs. După încheierea concursului, datele culese si materialele fotografice vor intra în posesia Adservio.
Regulament întocmit în data de 22 martie 2018.

Author

Scrie un comentariu