Lego Duplo
Iar cȃștigătorii celor 5 vouchere de 100 lei la Creatoria sunt:

1.     Răducanu Ana Maria1 aprilie 2016 at 9:42
2.     Însurățelu Patricia6 aprilie 2016 at 15:14
3.     Dumitrașcu Ștefan25 martie 2016 at 20:06
4.     Munteanu Raluca2 aprilie 2016 at 17:20
5.     Stavarachi Mihaela5 aprilie 2016 at 22:23

Îi felicităm și vă mulţumim tuturor pentru participare!
Cȃștigătorii vor primi pe adresa de e-mail cu care s-au înscris la concurs detaliile pentru ridicarea voucherelor. Cȃteva detalii importante:

 • Pentru joacă, voucherele sunt valabile doar pentru luna aprilie. Dacă vreţi să folosiţi voucherele pentru Ateliere, completaţi formularul de înscriere de aici: https://goo.gl/R1IAhh – Creatoria vă va contacta pentru informaţii despre program.


În cadrul atelierelor de robotică și mecanisme simple sau motorizate oferim copiilor prilejul de a învăța prin joacă și experimente diverse concepte utile în viața de zi cu zi legate de știință, tehnologie, inginerie, matematică (STEM). „Cum funcționează motorul unei mașini?”  „De ce se învârt roțile?”, „Ce sistem ascunde ceasul? ”, „Cum funcționează o turbină eoliană?” Acestea sunt câteva dintre întrebările la care copiii află răspunsurile în timp ce construiesc din piese LEGOTM de mecanisme în miniatură.
Atelierele Story to Tell sunt dedicate dezvoltării abilităților de comunicare scrisă și verbală. Programul este conceput având la bază metodologia seturilor Story Starter dezvoltat de LEGOTM Education. Copiii creează și analizează povești, povestiri și prezentări. Facilitatorii Creatoria încurajează exprimarea creativității, dezvoltarea gândirii laterale și a vocabularului, abilitățile necesare pentru a vorbi în public și capacitatea de a lucra atât individual cât și în echipă. Toate acestea folosind piesele colorate LEGOTM ca instrument de lucru și învățarea experiențială ca metodă de învățare.
La Creatoria fiecare se poate bucura de seturi de construcție educative LEGOTM potrivite vârstei și domeniului de interes. De la seturi cu prințese, personaje din Star Wars, super eroi, până la pătrățele jucăușe din Minecraft sau secțiuni ale orașului LEGOTM City. Copiii mai mari, inclusiv adulții își pot antrena abilitățile tehnice cu LEGOTM Technic sau pot testa cum e să construiești clădiri cu ajutorul LEGOTM Arhitecture.
 Beneficiile aduse de activitățile cu piese LEGOTM:

 • dezvoltă coordonarea ochi-mână,
 • încurajează creativitatea,
 • dezvoltă gândirea laterală și capacitatea de concentrare,
 • dezvoltă abilitățile sociale și de relaționare,
 • întărește încrederea în forțele proprii,
 • dobândesc abilități de comunicare,
 • încurajează cooperarea cu alți copii pentru a obține rezultate împreună,
 • crește capacitatea de rezolvare a problemelor.

Avantaje pentru părinți:

 • Copiii petrec timp de calitate, cu personal calificat,
 • Accesul copiilor la jucării educative variate de tip LEGOTM, fără a fi nevoie să le achiziționeze.

În plus, activitatea Creatoria are un impact pozitiv în comunitate fiind un concept de business social care sprijină accesul la educație de calitate și încurajează dreptul la joacă al fiecărui copil. De aceea, echipa noastră creează parteneriate cu instituții de învățământ, asociații non-guvernamentale cu ajutorul cărora, prin acțiuni periodice, ajungem cu jucării educative la copii din medii diferite.
Unde e Creatoria?
Pe str. Gării nr 15-17, Mezanin (intrarea e între RDS și BCR)
Contact
www.creatoria.ro
Și acum CONCURSUL!
Prietenii de la Creatoria te ajută să ajungi la atelierul potrivit. Ce trebuie să faci pentru ca unul din cele 5 vouchere de 100 lei să te aducă în universul LEGOTM? E super simplu!
Ne spui, printr-un comentariu la acest post, la care din Atelierele Creatoria vrei să participi. Explică-ne, în două-trei cuvinte, ce te-a atras cel mai mult la el.
Fiecare concurent are voie să se înscrie cu un singur răspuns (drept comentariu la acest post). Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți (cu ajutorul random.org). Deadline: 8 aprilie 2016, ora 24:00. Succes tuturor!
Mai multe detalii despre atelierele Creatoria: http://www.creatoria.ro/category/ateliere/

Author

23 Comments

 1. Dumitrascu Stefan Reply

  Buna seara,
  Doresc sa particip la atelierul Creatoria, deoarece sunt pasionat de lego si pot lucra cu seturi noi si sa cunosc alti copii pasionati de lego.
  Stefan

 2. Alexandru M Reply

  Vreau sa merg la atelierul de robotica pentru ca vreau sa experimentez lucruri noi.

 3. Tode Iustin George Reply

  Imi doresc sa merg la atelierul de mecanica simpla si motorizata pentru ca vreau sa invat sa construiesc ceva de la 0.

 4. Mi-aș dori să particip la atelierul de robotică pentru că-mi place să aflu despre știință în moduri jucăușe.

 5. Mi-ar placea ca fetita mea sa participe la atelierele Story to Tell pentru a putea sa isi dezvolte abilitatile de comunicare verbala si scrisa.

 6. Serban Anca Reply

  Buna ziua. As dori acest vaucher pentru baiatul meu caruia ii place foarte mult lego si ar fi incantat de atelierul de mecanica simpla si monotorizare.

 7. salut, Calin spune ca poti sa construiesti orice cu piesele LEGO.

 8. Daniela D. Reply

  Baiatului meu i-ar place la atelierul de robotica. Este pasionat de roboti, de tehnologie, de inventii!

 9. Sunt pasionat de lego si imi doresc sa invat sa construiesc roboti

 10. Mi-ar placea ca fetita mea sa participe la atelierul Story to Tell, deoarece incurajeaza exprimarea creativitatii.

 11. Raducanu Ana Maria Reply

  Buna ziua, baietelul meu ar dori tare mult sa participe la atelierul de robotica, mai ales daca se imbina putin si cu Lego (este foarte pasionat).

 12. Soican Ana Maria Reply

  Copilul meu este foarte creativ si si-ar dori sa participe la Atelierul Sory to tell….ar avea cu siguranta ce povesti..prin LEGO

 13. Mi-as dori foarte mult sa câștig un voucher pentru baietelul meu de 4 ani care e pasionat de Lego,l-ar ajuta enorm in dezvoltare mai ales ca activitățile se desfășoară intr-un mediu creativ fiind pasionat si de robotică 🙂

 14. Munteanu Raluca Reply

  Vreau ca baietelul meu de 9 ani sa participe la atelierul Story to Tell pentru dezvoltarea abilitatilor de public speaking si lucru in echipa .

 15. Elena Crețu Reply

  Bună ziua,
  Am un băiat pasionat de Lego, face roboti foarte elaborați, și i-ar face plăcere să participe la atelierele dumneavoastră!

 16. Lilia Clima Reply

  Baiatul meu de 5 ani este foarte pasionat de lego, uneori construieste dupa schema, alteori improvizeaza si isi pune imaginatia in miscare si ce ma fascineaza cel mai mult este ca in asemenea joc nu e loc de plictiseala. Pentru baiatul meu as alege atelierul Story to tell, dar el si-ar alege bineinteles atelierul de robotica desi e destul de provocator pentru varsta lui.

 17. Stavarachi mihaela Reply

  Robotică, bineînțeles .! Rares adora lego, adora robotica

 18. Vera Strut-Stefanovici Reply

  Îmi place foarte mult sa mă joc cu Lego si pot construi orice, fără să mă uit la instrucțiuni. Iar dacă pierd o piesă importantă sunt gata să plâng! Mă joc cu mama că ea e arhitect iar eu constructor și știu că și ea s-a jucat cu Lego când era mică pentru că încă mai am piese de-ale ei. Vera, 6 ani

 19. ” Story to tell ” pare un atelier facut pentru fiica mea de 7 ani, pasionata de Lego dar si de teatru.

 20. Însurățelu Patricia Reply

  Mi-ar placea sa paticip la atelierul de robotica si mecanisme simple sau motorizate deoarece aici cu siguranta voi invata prin joc lucruri noi, voi avea prilejul sa primesc o educatie de calitate.

 21. Simona Deleanu Reply

  Mi-ar plăcea să particip cu băiatul meu mare (11 ani) la atelierul de mecanisme simple și motorizate, deoarece sunt convinsă că va avea multe lucruri interesante de învățat.

 22. Mi-ar placea atelierul Story to tell pentru baietelul meu pentru ca LEGO dezvolta foarte mult atentia si indemanarea copiilor.

Scrie un comentariu