Students and staff playing basketball
Astazi te invitam sa descoperi tabara internationala din Reigate.
Aflat în cadrul campusului Royal Alexandra and Albert School, Centrul Reigate este un loc excelent pentru desfasurarea unei scoli de vara, punand la dispozitia copiilor o multitudine facilitati.
Aici, elevii vor participa la cursuri de limba engleaza, vor merge in excursii la Londra, Oxford, Catenbury si Brighton si vor lua parte la o multime de activitati organizate in campus. Te lasam sa descoperi toate informatiile despre tabara internationala din Reigate aici:

Varsta: 8 – 16 ani
Perioada: 05 Iulie – 19 Iulie 2015
Locatie: 35 minute pana in Centrul Londrei, situata in campusul Royal Alexandra & Albert School, un spatiu excelent ce imbina mediul inconjurator cu cel de studiu.
Alte activitati: Cursuri de limba engleza intensiv, actorie, drama, vizite locale, etc
Activitati sportive: Fotbal, baschet, cricket, volei, inot
Activitati de seara: Disco, karaoke, prezentari de moda, etc. O excursie de o zi / saptamana si 2 excursii de jumatate de zi incluse
Cursurile de Limba Engleza
Sunt special concepute pentru a ajuta fiecare elev sa progreseze intr-un timp cat mai scurt. Acest lucru este realizabil intrucat se pune accentul pe ascultat si vorbit, componentele cele mai importante intr-un astfel de proces. Un alt avantaj il constituie numarul elevilor dintr-o clasa, care este de maximum 15. Cursurile sunt interactive si presupun implicarea continua a elevilor, astfel incat unul dintre beneficii este reprezentat de consolidarea increderii in fortele proprii, facand astfel invatatul sa fie util si amuzant in acelasi timp.
Cazarea
Centrul Reigate se afla in cadrul campusului Royal Alexandra and Albert School. Locatia este una excelenta pentru desfasurarea unei scoli de vara, punand la dispozitia participantilor diverse facilitati. Aici elevii au ocazia de a experimenta stilul de viata al studentilor britanici. Cazarea copiilor se face in camerele standard de 2-6 persoane. Fetele si baietii stau in cladiri separate. Copiii au acces si la zonele comune ca: bucataria, living-ul, etc.
Meniul
Se servesc 3 mese pe zi, in regim bufet: mic dejun tip continental, iar pranzul si cina cu posibilitatea alegerii intre mai multe feluri principale (cel putin o varianta vegetariana). In timpul excursiilor pranzul este la pachet, continand un sandwich, apa, chips-uri, biscuiti si un fruct.
Activitati in campus
In timpul liber ramas, copiii pot participa la diferite activitati din cadrul campusului. Toate se desfasoara sub supravegherea personalului scolii. Astfel copiii pot alege intre activitatile sportive: fotbal, inot, baschet, aerobic sau activitatile dinamice ca: excursii locale, teatru, jocuri de cultura generala, crafts, etc.
Seara copiii participa la: disco, karaoke, prezentari de moda, etc
Cost program: 1388 GBP / 2 saptamani
Tariful include:

 • Sesiune de orientare si informare la sosire
 • Test de evaluare initiala de limba engleza pentru plasarea corespunzatoare a copiilor in grupe
 • Zilnic cursuri de limba engleza intensiv in clase multinationale
 • Clase cu maxim 15 participanti din diferite tari
 • Materiale de studiu pentru copii care nu sunt nativi ai limbii engleze
 • Cazare in campusul Royal Alexandra and Albert School
 • Pensiune completa: 3 mese / zi , pranz la pachet in timpul excursiilor
 • Activitati de divertisment: disco, karaoke, vizite locale, etc.
 • Activitati sportive la alegere: fotbal, baschet, inot, volei, cricket , etc.
 • O excursie de o zi / saptamana si 2 excursii de jumatate de zi incluse
 • O excursie de o zi la cel mai mare parc de distractii din Londra: Thorpe Park
 • Insotitor de grup din Romania
 • Serviciu de securitate pe intreaga perioada de sedere
 • Asistenta 24/7
 • Certificat de absolvire a cursului acreditat de British Council

Excursii incluse: Londra, Canterbury, Brighton si Oxford
Excursii optionale: Buckingham Palace, Brighton Royal Pavilion, Chessington World of Adventure, London Eye, Madame Tussauds & Marvel 4D Experience, Tower of London, Windsor Castle
Tariful nu include:
Transport cu avionul, plecare din Iasi Transfer aeroport 72 GBP dus – intors Transportul pentru vizite in Londra ( card de calatorie aprox 30 GBP/sapt.) Asigurare medicala, de bagaje si storno Depozit in caz de daune in valoare de 30 GBP (se achita la sosire si se returneaza in cazul in care nu au existat daune
 
Pentru mai multe detalii click aici
Contact:
primaevents-logo
http://www.primatabara.ro
Tel: 0726 187 909
E-mail: office @ primaevents.ro

Author

Scrie un comentariu