Rolul tău ca profesor e să educi copiii. Asta îți place, pentru asta te-ai pregătit. În realitate însă, sistemul te face să pierzi o mulțime de timp. Mai ales dacă predai într-o școală de stil clasic, care încă folosește cataloage de hârtie.

E un aspect care ne preocupă foarte mult, de aceea luăm feedback constant de la profesorii care ne folosesc platforma. Analiza nevoilor profesorilor ne ajută să dezvoltăm numeroase metode care să te elibereze de activități mărunte, supărătoare, cronofage. În felul acesta, prin tehnologie, câștigi mai mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat: educația copiilor, lucrul direct cu elevii.

Iată 10 metode concrete prin care munca ta devine mai simplă:

1. Acces instant la toate cataloagele

În loc să cauți prin cancelarie, la alți colegi, fiecare catalog al claselor la care predai sau ești diriginte, le găsești imediat pe telefon, laptop sau tabletă, în format digital.

 

2. Introducerea rapidă a notelor și absențelor

Cu un simplu click, notezi digital orice elev, pui absențe sau marchezi comportamentul la ore.

3. Mediile se calculează automat

În loc să pierzi timpul cu calculul mediilor, Adservio le calculează instant pentru tine.

4. Notezi sau pui absențe în grup

Vezi elevii cu note puține instant, din platformă, și îi asculți fără să mai fii nevoit să parcurgi tot catalogul vechi, de hârtie. În același fel, câștigi timp și prin marcarea absențelor în grup, bifându-i pe cei care lipsesc de la oră.

5. Vizionează statisticile clasei

Ca diriginte, vezi cu un singur click cine performează în clasă și cine are probleme, ca să poți interveni din timp.

profesor

 

6. Trimiți și corectezi teme online

Ai posibilitatea să trimiți teme simplu, prin Adservio, și să urmărești statusul rezolvării lor. La fel, ca profesor poți să corectezi temele direct în platformă, mai simplu și mai repede.

7. Aplici chestionare instant

Dacă vrei să iei feedback de la elevi, le ceri părerea rapid, prin chestionare aplicate în platformă.

8. Comunici rapid

Contactezi instant orice elev, părinte sau coleg. În câteva clipe, poți să faci și grupuri (inclusiv cu videoconferințe) cu anumiți copii, părinți sau profesori, dacă ai nevoie de o intervenție țintită.

9. Organizezi ușor portofoliul didactic

În Adservio, ai predefinită zona de portofoliu și doar urci acolo documentele aferente legate de cercuri pedagogice, olimpiade, activități metodice și altele.

10. Gestionezi într-un singur loc fișierele

Îți depozitezi și gestionezi centralizat toate documentele ce țin de școală: resurse pentru lecții, planuri didactice.

 

Astfel, îți ușurăm în multe feluri munca de profesor. Mergem până în cel mai mic detaliu pentru ca, per total, să câștigi maximum de timp, să-ți fie mult mai ușor la școală.

Vrei mai multe informații despre ușurința muncii prin Adservio? Spune-i directorului tău că și școala voastră merită să adopte educația viitorului și contactați-ne pe lucian.tifui@adservio.ro

Author

1 Comment

  1. Dorofte Vasile Reply

    Folosesc deja de cativa ani buni. Am avut ocazia sa incerc si alte solutii insa solutia dumneavoastra mi se pare de departe cel mai usor de utilizat.

Write A Comment