A venit vacanța?
Ei bine, nu încă, dar nici mult nu mai este. Și cum timpul trebuie valorificat cu sens, ce poate fi mai frumos decât să călătorești dar să și înveți în același timp?
Taberele de vară în SUA susținute de Prima Events and Travel reprezintă oportunitatea perfectă de a oferi unui copil șansa să cunoască lumea și să își deschidă orizonturile către noi forme de învățare.
A învăța o limbă străină într-un mod distractiv este posibil. Astfel încât orice elev poate beneficia de pasiunea și implicarea profesorilor și este completată de distracția și atmosfera prietenoasă a unei tabere internaționale.
Dacă în decursul anului școlar totul se axează pe învățatul formal, vara este timpul pentru a dezvolta cat mai armonios personalitatea, creativitatea și aptitudinea de lucru în echipă.
Toate cursurile din programele noastre educaționale sunt predate de către profesori vorbitori nativi ai limbii respective, cu bogata experiență pedagogică, sau de către specialiști în domeniile respective (arte sau sport).
La sfârșitul fiecarui curs absolvit cu succes, elevii primesc un certificat, în funcție de programul urmat.
Nu pierde ultimele 2 locuri din tabăra de vară pe Los Angeles.
Los Angeles, Disneyland, Hollywood te asteapta!
 Detalii tabara:
Perioada: 23 Iulie- 6 August
Destinatie: Northridge campus of California State University, Los Angeles
Insotitor de grup: prof Ana Belcesu, Colegiul National Iasi
Contact: office@primaevents.ro
Tel: 0726187909/0723730465

Author

Scrie un comentariu