Deși iarna bate la ușă, în asentimentul dorului de soare și al aventurii, nu putem să nu ne gândim deja, unde mergem la vară?
Și cum copiii sunt cei mai entuziaști când vine vorba de vacanțe, noi vă propunem o tabără internațională prin care să descopere nu doar locuri fascinante, ci și cum pot să își dezvolte abilitățile lingvistice, de socializare și culturale.

Partenerul nostru cel mai de încredere în acest sens, International Summer School Education este astfel din nou prezent cu oferta de tabere internaționale de vară pentru anul 2018, organizate atât în plan European (Marea Britanie, Germania, Franța, Spania), cât și în țări precum SUA, Canada, Japonia, China, Rusia, Africa de Sud.
Și de ce spunem “cel mai de încredere” partener?
Simplu! Pentru că experiența de peste 6 ani și-a pus amprenta asupra fiecărui participant prin oferirea unor experințe nu doar captivante, dar mai ales de calitate, iar drept mărturie stau impresiile împărtășite de aceștia cu mult entuziasm și convingere.

Elev Simion Maria:
‘’ A fost cea mai frumoasa experienta din viata mea,pentru ca a fost pentru prima oara cand a trebuit sa ma descurc fara parinti,sa fiu independenta. Am avut oportunitatea de a-mi imbunatati vocabularul limbii engleze si sa imi fac curaj sa vorbesc si cu alte persoane,ceea ce e un pas foarte mare pentru mine. Am avut ocazia sa intalnesc oameni prietenosi, inteligenti si amuzanti si cel mai important am avut ocazia de a imi face prieteni. Tin sa multumesc organizatorilor acestei tabere de vara pentru acest lucru!’’
Părinte Filip Cristina:
“M-am bucurat să constat că tabăra permite o deschidere a orizontului participanților, întrucât se bazează pe interacțiunea multiculturală.”
Anul 2017 a fost din nou unul de succes, cu peste 120 de copii înscriși care au călătorit în Statele Unite, Marea Britanie și Germania, iar interesul și pasiunea pentru astfel de experințe este în continuă creștere.
Taberele organizate de International Summer School Education se adresează pe de o parte copiilor și adolescenților care doresc să își perfecționeze abilitățile de comunicare și cunoștințele de limbi străine, să trăiască experiențe noi în medii multiculturale, să comunice cu vorbitorii nativi, iar pe de alta parte – părinților care doresc să investească în dezvoltarea și educația copiilor lor.

Nu în ultimul rând, taberele de vară internaționale se adresează și cadrelor didactice care doresc să îndrume elevii spre activități educaționale și extracurriculare în domenii diverse și interesante. Vă îndrumăm astfel cu mic cu mare să aflați cum puteți contribui la dezvoltarea personală a tinerilor și cum puteți avea impact asupra percepției lor de viață, asupra oportunităților disponibile și, nu în ultimul rând, asupra educației lor.
Pentru a vedea ce surprize și oportunități vă pune la dispozitie echipa ISS Edu pentru 2018, vizitați  www.issedu.ro sau puteți suna la telefon 0332/139999.
IssEdu oferă utilizatorilor Adservio o reducere de 3% la cumpărarea unei tabere internaționale. Tot ce trebuie să faci este ca la formularul de înscriere să selectezi tip voucher Adservio. Va urma o verificare a valabilității contului tău Adservio și validarea reducerii. Mai mult decât atât, pentru membrii aceleași familii (frați sau surori) IssEdu oferă o reducere de 5%. Sună grozav, nu-i așa?

Author

Scrie un comentariu