Dacă ar fi să oferim anului 2021 un cuvânt sinonim, acela ar fi echipă. O echipă care nu se rezumă la oamenii din biroul nostru. O echipă în care toți membrii bine intenționați reușesc să își lase amprenta cu succes. Este vorba de întreaga comunitate, formată din directori – cadre didactice – tineri – părinți, cu ajutorul cărora reușim să aducem piesele de puzzle potrivite în experiența Adservio.

Zilele acestea ne-am așezat la masă cu echipa de dezvoltare și cu lista de propuneri de îmbunătățire pe care am construit-o cu ajutorul comunității Adservio. Recunoștința noastră se îndreaptă către tine, către toate persoanele care ne-au oferit sugestii de îmbunătățire foarte bune, din dorința de a crește alături de noi. Și ce alt feedback este mai valoros decât cel care vine în întâmpinarea nevoilor și dorințelor tale?

Ne-am trasat planuri noi pentru anul viitor și suntem pregătiți să aducem mai multe surprize frumoase pentru comunitatea Adservio. Până atunci, te invităm să parcurgi alături de noi 5 actualizări importante din anul 2021:

🎄 Modulul „Extrașcolare” devine „Grupuri”, un modul care aduce o serie de noi funcționalități noi prin care gestionezi mai ușor toate grupurile tale de lucru;

🎄 Am introdus în mesagerie opțiunea de a trimite mesajele către un grup ca fiind individuale (BCC);

🎄 Am adăugat sistemul de notare Cambridge, cu litere ABCD;

🎄 Am implementat serviciul Google Meet ca opțiune suplimentară de realizare a lecțiilor online, alături de Zoom și Webex;

🎄 Am introdus în conturile diriginților opțiunea de a adăuga scutirile medicale ale elevilor în format original.

Dacă îți dorești să vezi ce publicații au scris despre noi anul acesta, aruncă un ochi pe această pagină. Iar dacă ai deja în minte noutăți pe care ai vrea să aducem pe Adservio în 2022, așteptăm propunerile tale aici! 

Author

1 Comment

  1. Mocioi Daniel Reply

    Sunteți o echipă minunată! ADSERVIO reprezintă viitorul. Toate cele bune pentru 2022!

Write A Comment