Pentru noi a trecut incredibil de repede acest an. Ne-am concentrat să dezvoltăm funcționalități noi, utile pentru comunitatea Adservio, și să adaptăm platforma la noutățile anunțate de Ministerul Educației. 

Iată câteva reușite din 2022:

✨ Am actualizat aplicația de mobil și am lansat o interfață nouă cu funcționalități îmbunătățite;

✨ Am înscris 27 de școli din medii defavorizate în programul de finanțare “Educație Digitală Pentru Școala Rurală”, organizat împreună cu BCR;

✨ Am actualizat platforma conform structurii anuale, cu module și fără teze;

✨ Finalizăm procesele tehnice pentru descărcarea cataloagelor în format PDF (vor fi disponibile din ianuarie);

✨ Am introdus posibilitatea de a semna condica de prezență a profesorilor în format digital;

✨ Am integrat în modulul Calendar orarul profesorilor și al elevilor;

✨ Am introdus modulul de Taxe pentru grădinițele și școlile private;

✨ Am promovat foarte mult extinderea proiectului-pilot al catalogului electronic. 203 școli din programul pilot ne-au acordat încrederea să noteze exclusiv în Adservio;

✨ Am lansat parteneriatul cu Microsoft România pentru digitalizarea educației, prin care vom integra beneficiile pachetului Microsoft 365.

Totodată, ne-am străduit, ca întotdeauna, să oferim comunității noastre cel mai bun suport tehnic posibil, astfel încât experiența cu Adservio să fie excelentă. Mulțumim din suflet oamenilor din comunitate pentru feedback-ul constant, în baza căruia gândim dezvoltările următoare.

Suntem mândri că vă avem parteneri în transformarea digitală și că reușim împreună să schimbăm educația României în bine.

Echipa Adservio vă urează Crăciun fericit, cu multă bucurie și recunoștință pentru momentele frumoase din acest an. Să vă bucurați de un Moș Crăciun de nota 10 și de un an nou cu gânduri bune!

Author

Write A Comment