🎉 Luna aceasta celebrăm obținerea certificării Education Alliance Finland (EAF), o premieră absolută pentru o platformă de management școlar din România. Acest eveniment confirmă poziția de lider al Adservio, cu 15 ani de experiență în transformarea învățământului din țară.

 

Procesul de certificare EAF implică o evaluare completă, riguroasă, pe parcursul a mai multor luni, a experienței utilizatorului (UX) și a abordării pedagogice.

Ce au apreciat experții EAF la Adservio?

☑️ ușurința în utilizare, designul intuitiv și caracteristicile care îmbunătățesc experiența utilizatorului
☑️ eficiența comunicării progresului în învățare
☑️ capacitatea platformei de a menține angajamentul utilizatorilor pe parcursul călătoriei educaționale
☑️ claritate și ușurința de utilizare, favorizând schimbul de informații și colaborarea între utilizatori

🚀 Rezultatele evaluării sunt remarcabile: 91% din partea EAF pentru eficiența în utilizare, și un scor de 4.19 din maximum 5, în privința angajamentului în învățare a copiilor.

Certificarea EAF confirmă beneficiile digitalizării pentru utilizatorii Adservio

Odată cu certificarea EAF, fiecare școală care implementează Adservio se poziționează în fruntea inovației educaționale și a transformării digitale. Această recunoaștere prestigioasă subliniază capacitatea Adservio de a îmbunătăți semnificativ experiența educațională prin promovarea unei comunicări îmbunătățite și a relațiilor mai puternice între școală, elevi și familiile acestora. Prin Adservio, școala folosește instrumente digitale de ultimă generație pentru a eficientiza procesele administrative, pentru a oferi actualizări în timp real despre progresul academic și pentru a facilita medii de învățare mai atractive și mai eficiente.

Adservio aduce digitalizarea proceselor administrative școlare și conectarea tuturor celor implicați în educație, inclusiv directori de școli, secretari, profesori, părinți și elevi. Printre cele mai apreciate module se numără: raportare și analize, notare în grup, funcționalitatea de chat, grupuri, distribuția și evaluarea digitală a temelor. Adservio oferă beneficii semnificative tuturor categoriilor de utilizatori.

Pentru managerii de școli, simplifică raportarea și reduce birocrația, oferind o perspectivă completă asupra a tot ce se întâmplă în instituție. Stresul este mult redus, totul devine mai plăcut și mai ușor. Profesorii beneficiază de notare rapidă și urmărirea prezenței, organizarea interactivă a lecțiilor și comunicarea directă cu comunitatea școlară. Elevii și părinții au acces instant la note și materiale educaționale, facilitând o mai bună comunicare cu profesorii și implicarea în procesul educațional.

🙏 Ne bucurăm să împărtășim cu voi aceste vești minunate și să vă mulțumim pentru toată implicarea și încrederea acordată, fără de care nu am fi aici!

Cum poți aduce și tu digitalizarea în școala ta

Ești director de școală și îți dorești să aduci cea mai bună platformă de management educațional în școala ta? Completează formularul de pe acest link, iar noi te vom contacta pentru o discuție!
Author

Write A Comment