În urma chestionarului de satisfacție completat de părinții din comunitatea noastră, ne-am bucurat să aflăm că 88% sunt mulțumiți de experiența cu Adservio. Cei mai mulți părinți apreciază situația școlară și evoluția, notificările constante și comunicarea îmbunătățită cu dirigintele, profesorii. În continuare, prezentăm câteva informații despre funcționalitățile și beneficiile platformei în calitate de părinte.

Ești la curent cu tot ce face copilul la școală

1️⃣ Situația școlară

Părinții apreciază cel mai mult pe Adservio faptul că pot vizualiza în timp real notele și absențele copilului. Știai că poți accesa și situațiile școlare din anii școlari precedenți? În modulul „Situație”, în tabul Note sau Absențe, în chenarul aflat în partea de sus poți selecta anul școlar în care îți dorești să vezi situația. Dacă ai nevoie de ajutor, urmează pașii din Manualul Adservio de pe acest link

2️⃣ Conduită

Am observat o preocupare foarte mare a părinților față de comportamentul copiilor lor la școală. Știai că în modulul ”Conduită”, profesorii pot adăuga recompense, remarci sau abateri despre fiecare elev? Astfel, ai posibilitatea de a vedea aceste observații în modulul Situația la Zi > Conduită, din browser sau de pe telefon. Urmează pașii din Manualul Adservio de pe acest link

3️⃣ Fotografii

În acest modul, poți distribui și primi fotografii de la școală, de exemplu din cadrul unor evenimente școlare, excursii, tabere, serbări. Este un mod foarte ușor prin care poți face schimb de poze cu ceilalți părinți sau profesori de la clasa unde învață copilul tău.

Comunici ușor cu dirigintele, profesorii, directorul

4️⃣ Mesagerie

Părinții care își doresc să comunice într-un mod privat cu profesorii din școală pot folosi cu încredere platforma Adservio. Dacă dorești să transmiți un mesaj către diriginte sau un alt profesor de la clasă, intră în Mesagerie, unde introduci numele destinatarului sau îl alegi în funcție de categoria în care se află (cadre didactice, administrativ școlar, părinți sau elevi). Acest modul îți salvează din timpul petrecut pe drum până la școală și facilitează trimiterea de mesaje generale către grupuri mai mari sau către o singură persoană. Urmează pașii din Manualul Adservio de pe acest link.

5️⃣ Grupuri

Ca părinte, îți dorești să menții legătura ușor cu ceilalți părinți din clasă sau cu dirigintele. În modulul Grupuri, poți crea grupuri private unde comunici ușor cu ceilalți membri, creezi videoconferințe sau atașezi fișiere. Mai multe detalii pe acest link

6️⃣  Fișiere

Când vrei să trimiți adeverințe medicale, documente word sau pdf, fotografii, videoclipuri către alți membri din școală, folosește modulul „Fișiere”. De asemenea, pentru o bună organizare, în modulul Fișiere poți crea și foldere pe categoriile dorite, unde încarci fișiere. Mai multe detalii pe acest link.

 

Afli ușor oportunitățile și activitățile pe care le are de făcut la școală

7️⃣ Calendar

Poți fi la curent cu orarul și activitățile extrașcolare în modulul Calendar. Aici ai o privire de ansamblu asupra celor mai importante evenimente: teste, data limită a temelor, proiecte, pregătire pentru concursuri, activități de voluntariat, ședințe cu părinții sau cu echipa școlii. Poți adăuga în Calendar un memento propriu pe care îl poți distribui cu alte persoane din școală sau îți poți păstra doar în calendarul tău. Urmează pașii din Manualul Adservio de pe acest link.

8️⃣ Noutăți

În modulul Noutăți, găsești informații de interes pentru tine, oportunități de implicare pentru copilul tău sau evenimente importante din educație, postate de echipa Adservio sau de conducerea școlii. În acest fel poți să fii la curent cu cele mai importante noutăți din educație, direct din contul tău.

9️⃣ Teme

În modulul „Teme”, poți vedea ce teme are copilul tău, istoricul lor, data limită de rezolvare, precum și feedback-ul trimis din partea profesorului. Mai multe detalii pe acest link

Author

Write A Comment