Dacă manageriezi o grădiniță sau școală privată, te confrunți cu o serie de provocări complexe, cum ar fi gestionarea taxelor, raportările, alte sarcini administrative și informarea părinților despre tot ce fac copiii lor la grădiniță.

Aici intervine Adservio, o platformă școlară cu catalog electronic care te ajută să-ți automatizezi procesele administrative, să-ți gestionezi mai ușor unitatea și să oferi o experiență mai bună părinților. 

Taxe și Plăți Simplificate

Poți gestiona mult mai ușor și mai repede toate taxele din școală, prin noul modul de Facturi și Plăți disponibil pe Adservio.

 • Gestionare centralizată: Cu Adservio, toate taxele și serviciile școlii pot fi administrate printr-o singură platformă, eliminând confuziile și deplasările inutile.
 • Facturare ușoară către părinți: Grădinițele pot crea și transmite facturi către părinți direct prin platformă, simplificând procesul de plată.
 • Plăți online: Prin intermediul platformei, părinții pot plăti facturile online, alegând opțiunea care li se potrivește cel mai bine: direct pe platformă sau prin transfer bancar. De asemenea, puteți înregistra pe Adservio și plățile încasate fizic, la casierie.
 • Configurarea serviciilor: Școala / Grădinița ta privată își poate defini transparent și accesibil serviciile oferite, de la taxa de școlarizare la excursii și activități opționale.
 • Automatizare și Notificări: Grădinița poate seta automat valabilitatea serviciilor și generarea facturilor, iar părinții vor primi notificări despre plăți, scadențe.
 • Rapoarte pentru taxe: Directorul și secretariatul vor putea genera rapoarte despre activitatea financiar/contabilă a grădiniței.
 • Export de facturi în toate formatele: Echipa de conducere și Secretariatul pot accesa rapoarte financiar/contabile și pot exporta facturi în diverse formate pentru aplicația de contabilitate utilizată de către grădiniță.

 

O relație mai puternică școală/grădiniță – familie

Știi foarte bine că părinții sunt tot mai exigenți și își doresc ca școlile și grădinițele private să acorde maximum de atenție copiilor și să le garanteze standarde înalte de educație. Adservio este partenerul de încredere prin care directorii și profesorii reușesc să creeze o legătură mai puternică cu părinții și să transmită foarte ușor feedback-ul despre copii prin:

 • Jurnalul zilei la grădiniță: părinții pot vedea ce a mâncat copilul lor, cât a dormit, cum se simte cum s-a comportat și alte observații importante;
 • Notificări push: părinții primesc notificări push pe telefon și email atunci când copilul lor are o absență la școală, obține o insignă digitală la grădiniță care enunță anumite activități și comportamente;
 • Aplicația mobilă Adservio: părinții pot accesa toate funcționalitățile Adservio de pe telefonul mobil.

Sarcini administrative mai ușor de îndeplinit

Adservio nu este doar o platformă, ci o soluție completă pentru transformarea modului în care grădinițele și școlile private își gestionează ușor operațiunile financiare și administrative:

 • Rapoarte și statistici complete, cu un singur click;
 • Condică digitală a educatorilor, profesorilor;
 • Consemnarea cu un singur click a notelor și absențelor, chiar și pentru un grup de elevi, fără a mai fi necesară accesarea fiecărui profil;
 • Calculul automat al mediilor în cazul școlilor private

Digitalizarea contribuie la reducerea timpului investit în sarcinile administrative și concentrarea pe ce contează cu adevărat – educație calitativă și dezvoltarea copiilor.

Noi oportunități de creștere pentru business-ul tău

Într-o lume digitală, școlile și grădinițele private au nevoie de avantaje competitive pe piața învățământului privat pentru a atrage școlarizarea de noi elevi. 

Acum, elevii și părinții au în vedere un criteriu nou în alegerea liceului: măsura în care le oferă un context de învățare digital.

 • Folosesc profesorii aplicații și conținut multimedia, pentru a face învățarea cât mai plăcută?
 • Părinții pot monitoriza activitatea copiilor? Pot ei să comunice ușor cu școala?
 • Elevii pot să fie mai autonomi în gestionarea procesului de învățare?

Folosind o platformă digitală, școala sau grădinița dumneavoastră dovedește că este orientată către viitor, inovează constant, având un beneficiu clar în atragerea de noi elevi. 

 

Încearcă gratuit Adservio 

Echipa noastră dedicată te va sprijini de la bun început în implementarea platformei și îți va oferi suport constant pe tot parcursul colaborării noastre. Vom aloca un agent special pentru grădinița sau școala ta privată, cu care poți lua legătura ori de câte ori ai nevoie de ajutor în folosirea platformei.

Dacă reprezinți o grădiniță sau o școală privată, te invităm să testezi Adservio gratuit timp de 30 de zile. Contactează-ne la numărul de telefon 0729 737 698 sau completează formularul de contact de aici pentru a solicita o sesiune demo a platformei!

Author

Scrie un comentariu