Suntem în anul 2040. Ești elev/ă pe planeta Xena (chiar există o planetă cu numele acesta) și mergi într-un schimb de experiență pe Pământ. Aici afli că majoritatea elevilor folosesc Adservio, un sistem online deosebit, care îi ajută să fie managerii propriei educații.

Ți-ar plăcea și ție ca școala ta să folosească Adservio, așa că te hotărăști să prezinți consiliului de profesori acest sistem inovator. Vorbești cu elevi, părinți și profesori de pe Pământ și afli ce chestii cool știe să facă Adservio. Ai toate argumentele ca să îți convingi directoarea, miss Rozi. Știi că e o ființă foarte atentă la detalii (are ochii maaari, violet), deschisă spre noi tehnologii (conduce o rachetă electrică) și că vine în fiecare concediu pe Pământ (ultima dată a fost în drumeție prin Retezat). 

Realizează un material prin care să o convingi pe miss Rozi ce sistem fain ar putea folosi școala voastră. 

Continuăm tradiția de a organiza concursuri cu premii la fiecare final de an. La acest concurs pot participa toți elevii Adservio, fără limită de vârstă.

Ce ai de făcut pentru a participa:

  1. Alege-ți un nume și un titlu pentru prezentarea ta. Fii creativ/ă! Cu cât prezentarea e mai originală, cu atât ai mai multe șanse să câștigi.
  2. Aplică AICI până duminică, 20 decembrie, ora 23:59.

Aruncă o privire pe formular, ca să vezi de ce documente ai nevoie.

Materialul poate fi sub ce formă dorești: prezentare de tip broșură, PowerPoint, Prezi, video (de maximum 3 minute), animație cu avatar, infografic, benzi desenate, podcast etc.

Pentru inspirație, poți utiliza câteva exemple de instrumente gratuite precum: Canva (pentru prezentări diverse), Voki (prezentare cu avatar), Animoto (editare video), Animotica (editare video), diverse instrumente pentru benzi desenate

  1. Urmărește-ne pe Instagram. Acolo vei afla noutăți despre concurs.

Opțional, oferă-ne un review pe Google.

Dacă ai întrebări, scrie-ne pe mail la evenimente@adservio.ro

Ce poți câștiga?

  • Povestea ta poate ajunge pe pagina de știri din Adservio, pe pagina noastră de Facebook, pe Instagram și pe LinkedIn.
  • Primești un board game fain în valoare de aproximativ 150 de lei (locul 1), un voucher la Cărturești în valoare de 60 de lei (locul 2), un voucher la Cărturești în valoare de 40 de lei (locul 3) și o punguță cu surprize: un rucsac cu baterie externă, agendă, pix, memory disk (dacă vei fi în top 10).

Juriul este format din echipa Adservio, oarmenii care lucrează pentru dezvoltarea platformei, pentru designul site-ului, al platformei, al aplicației, pentru a vă răspunde la întrebări legate de funcționarea platformei, pentru a face traininguri cu profesorii/profesoarele, pentru a vă oferi oportunități care să vă ajute cu adevărat în viitor (prin mesagerie, știri, Instagram).

Rezultatele vor fi afișate pe data de 23 decembrie, pe pagina de știri din platforma Adservio și pe Instagram (deci Follow us!)

Calendar

Luni 14 decembrie: deschidem ușa rachetei cu înscrieri

Duminică 20 decembrie ora 23:59: închidem ușa rachetei cu înscrieri

Luni + Marți, 21-22 decembrie, echipa Adservio analizează și jurizează.

Miercuri, 23 decembrie: afli rezultatele în mesageria Adservio și pe Instagram. 

Criterii de selecție

  1. Originalitatea metodei folosite. Prezentarea ar trebui să fie cât mai interactivă. Am depășit de mult vremea unei simple fotografii sau a unui word. Suntem în 2040 doar. 🙂
  2. Originalitatea conținutului și creativitatea.
  3. Folosirea corectă a limbii române. Greșelile gramaticale vor fi depunctate. 
  4. Implicarea. Ne putem da seama dacă materialul e făcut în grabă sau dacă e unul elaborat, bine lucrat.

Cum intri în posesia premiilor?

Dacă te vei afla printre primii 10, vei primi pe data de 23 decembrie un e-mail cu pașii pe care va trebui să îi faci pentru a intra în posesia premiilor. 

Premiile le vei primi în perioada 10-31 ianuarie 2021, prin e-mail (dacă este vorba de voucher) sau prin curier.

Inspirație și baftă!


REGULAMENT CONCURS – Cum va arăta Adservio în 2040?

SECŢIUNEA 1. ORGANIZATOR. Organizatorul concursului este SC ADSERVIO SOCIAL INOVATION SRL, cu sediul în Str. Morilor 56, Iași, România. Respectarea regulilor din prezentul regulament este obligatorie pentru toţi participanţii. Prin înscrierea la concurs, participantul declară expres că a citit, a înţeles şi este de acord cu termenii şi condiţiile prezentului Regulament. Regulamentul oficial este adus la cunoştinţa publicului pe site-ul www.idei.adservio.ro. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica şi/sau schimba regulamentul, dar nu înainte de a anunţa public participanţii. Acest concurs nu este sponsorizat sau administrat de Facebook.

SECŢIUNEA 2. DURATA CONCURSULUI. Concursul se desfăşoară în perioada 14-23 decembrie 2020, pe canalele media Adservio.

SECŢIUNEA 3. MODUL DE DESFĂŞURARE A CONCURSULUI. În perioada 14-23 decembrie 2020, se va disemina, prin canalele media Adservio, anunțul de lansare a concursului. Participanții vor completa un formular de aplicație, unde vor încărca  materialul realizat.

SECŢIUNEA 4. PREMIUL ŞI MODALITATEA DE ACORDARE. Aplicațiile vor fi jurizate de către toată echipa Adservio. Cele mai bune 10 aplicații vor primi un rucsac cu bunătăți (o baterie externă, agendă, pix, memory disk). În plus, locul 1 va obține un joc de societate adaptat vârstei, locul 2, un voucher în valoare de 60 de lei de la Cărturești, iar locul 3, un voucher în valoare de 40 de lei de la Cărturești. 

SECŢIUNEA 5. DREPTUL DE PARTICIPARE. Concursul este deschis tuturor elevilor de la școlile care beneficiază de soluția Adservio.

SECŢIUNEA 6. CONFIDENȚIALITATEA DATELOR. Adservio va păstra confidenţialitatea tuturor datelor celor înscrişi în concurs. Datele personale ale participanților vor fi gestionate conform mențiunii de protecție a datelor cu caracter personal inclusă în formularul de înscriere și cu care participanții sunt de acord. Participanții care au sub 16 ani vor avea nevoie de acordul unui părinte/ tutore. 

După încheierea concursului, datele culese și materialele primite vor intra în posesia Adservio. Organizatorul își rezervă dreptul de a utiliza materialele primite în acțiuni de comunicare pe canalele media de care dispune.

Regulament întocmit în data de 14 decembrie 2020.


Imaginează-ți: suntem în anul 2040. Oare cum va arăta Adservio în 2040?

Author

4 Comments

Scrie un comentariu