joia-tehnologica-5
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Astăzi, #JoiaTehnologica e super distractivă. E despre o aplicatie nouă, foarte in vogă în rȃndul adolescenţilor. Știţi cum se spune, dacă vrei să afli ce e nou, vorbește cu un adolescent. El știe ce branduri se poartă, ce muzică se ascultă și ce aplicații sunt la modă. Asta am făcut și noi și așa am aflat despre Musical.ly – o reţea socială deja prezentă în rȃndul tinerilor adolescenţi din Romȃnia.
Creată în jurul unei aplicaţii mobile, Musical.ly  te lasă să cȃnţi piesa preferată într-un videoclip. Mimezi versurile și te joci cu camera video a telefonului.
Este o aplicaţie excusiv de smartphone prin care utilizatorii împărtășesc clipuri video în care mimează piese celebre. Sau pot face sketchuri, momente de dans, sau pot mima pe scene din filmul favorit. Totul este super distractiv, iar noi credem că este una dintre aplicaţiile care, anul acesta, va concura cu Snapchat sau Instagram, cel puţin în rȃndul tinerilor.

Voi aţi descoperit deja Musical.ly? Mai ales pe final de an e un moment bun pentru un sketch video mega fun ca amintire!
Download

Author

Scrie un comentariu