constructii blog
Vrei să construiești clădiri care să zgârie norii, case care să plutească pe apă, orașe sau rețele de metrouri sub pământ, poduri care să unească continente? Te fascinează forfota de pe un șantier sau să proiectezi clădiri? Ți-ar plăcea să simulezi cutremure ca să înveți cum se pot salva vieților oamenilor? Atunci Facultatea de Construcții și Instalații (CI) de la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași (TUIAȘI) este locul potrivit pentru a-ți începe cariera.
Ce puteți studia:
• Inginerie civilă cu predare în limba română
• Inginerie civilă cu predare în limba engleză
• Căi ferate, drumuri și poduri
• Instalații pentru construcții
Sunt SPECIALIZĂRILE din cadrul facultăţii care îţi oferă oportunitatea să:
– Studiezi la o instituție care ocupă locul I în clasificarea națională a facultăților de profil
– Acumulezi experiență încă din timpul facultății și beneficiezi de bursă și de burse de studiu la una din universitățile din exterior (Erasmus, UE)
– Optezi pentru pentru secția cu predare în limba engleză și să îţi mărești sansele de continuare cu succes a studiilor în străinătate sau de construire a unei cariere în domeniul cercetării în Romȃnia sau străinătate
Pe parcursul celor 4 ani de pregătire universitară, vei avea acces la toate facilităţile oferite de facultate: 24 de amfiteatre și săli pentru cursuri, 33 de săli pentru seminarii, 30 de laboratoare de testare, 11 laboratoare de calcul, platformă seismică, tunel aerodinamic, bibliotecă și sală de lectură, carnet online de student cu acces non-stop la situația școlară, programarea examenelor, rezultatele obținute și întregul istoric academic.
Studiile de licenţă se finalizează cu obţinerea diplomei de inginer.
Cum poţi aplica?
Admiterea se face pe bază de dosar, criteriul de departajare constituindu-l media la bacalaureat.
TOATE detaliile privind înscrierea, actele necesare, diplome, adeverinţe și datele de contact ale facultăţii, aici: https://www.adservio.ro/admitere/facultatea-de-constructii-si-instalatii-iasi-24

Adaugă un comentariu