A V-a ediție a concursului Mirunette Language Competition se apropie de final! Din peste 2100 de copii înscriși în prima etapă a concursului, 43 au ajuns finaliști în competiția pentru cele 2 tabere de două săptămâni în Marea Britanie!
Mirunette International Education mulțumește atât elevilor care s-au înscris în etapa a II-a cât și profesorilor și parinților care și-au oferit susținerea! Comisia de evaluare a avut sarcina dificilă de a alege 43 de finaliști din sutele de înscrieri în etapa a II-a. Vizionarea filmelor a fost o plăcere și un motiv de bucurie: suntem încantați să vedem atât de mulți elevi creativi, originali și cu un nivel ridicat al limbii engleze!
A III-a etapă a competiției s-a desfășurat pe 20 și 21 Mai 2017 la sediul Mirunette International Education și a constat într-un interviu in limba engleză cu membrii Comisiei de Evaluare a concursului.
Câștigătorii celor 2 tabere internaționale în Marea Britanie vor fi anunțați la festivitatea de premiere care va avea loc de Ziua Copilului, 1 Iunie 2017, la Clubul Țăranului Român (București).
Ce alte premii vor câștiga cei de pe podium? Examene Cambridge oferite de British Council, trolere, rucsacuri și genti de umăr de la eBagaje.ro, cărți de la Editura Humanitas, 2 sejururi la hotelul de 5 stele Club Austria din Bușteni, tratamente dentare de la Dent Estet 4 Teens, 20 de vouchere pentru atelier și vizită oferite de Oraeșelulcunoașterii.ro, 2 weekend-uri la Hotel Royal din Poiana Brasov și alte premii surpriză!
Felicitări tuturor participanților și mult succes celor 43 de finaliști care sunt atât de aproape de experiența unei veri de neuitat într-o tabără Mirunette.
O tabără internațională în Anglia reprezintă o ocazie inedita de a studia limba engleza cu profesori nativi, de a interacționa cu elevi de diverse naționalități, de a testa sistemul de învațământ britanic, de a locui în campusurile unor școli de elită și de a vizita obiectivele turistice celebre din Marea Britanie ! In taberele internaționale în Anglia, elevii urmează cursuri de limba engleză standard, intensiv sau cu tematici speciale, în centre academice importante. Perfecționarea nivelului de limba engleza și eliminarea barierei de comunicare sunt facilitate de exercițiul într-un mediu de vorbitori nativi.
Vorbirea limbii engleze este încurajată și în afara orelor de curs: activitățile interactive, jocurile și excursiile din program sunt selectate pentru a implica elevii internaționali în diverse conversații. Elevii români leagă prietenii de neuitat cu alți tineri cu pasiuni similare din întreaga lume: englezi, francezi, germani, spanioli, italieni, greci, rusi, japonezi, brazilieni etc., având oportunitatea extraordinară de a explora diversitatea culturală, în taberele internaționale.
Toți elevii care au participat în tabere internaționale în strainatate au afirmat entuziast că această experiență memorabilă le-a schimbat viața și le-a deschis noi orizonturi!
Pentru a afla cum puteti beneficia de experiența unei tabere internaționale, ne puteți contacta la office@mirunette.ro sau la numerele de telefon 021 2101602 sau 0735 159 626.
Parteneri educaționali: Inspectoratul Școlar al Municipiului București, British Council;
Parteneri culturali: Clubul Țăranului Român;
Sponsori: Editura Humanitas, Boutique Hotel Club Austria Bușteni, eBagaje.ro, DentEstet, Hotel Royal Poiana Brașov, Oraselul Cunoașterii, Donut Studio;
Parteneri Media: Sfatul Părinților, Intuitext, RomanticFM, IașiFun.ro, Părinți.com, Ziarul de Iași, Adservio, Wink.
 

Author

Write A Comment