Vești proaspete, ca de primăvară! Am ascultat feedback-ul oferit de comunitatea noastră, astfel că am inaugurat o serie de noutăți care îți îmbunătățesc experiența pe Adservio:

 1. Calendar cu activități
 2. Condică de prezență
 3. Roluri și permisiuni personalizate
 4. Situația finală a elevilor
 5. Aplicație nouă de mobil
 6. Disponibilitate în mai multe limbi

În continuare, explicăm pe scurt și pe rând, care sunt beneficiile lor:

 • Calendar pentru gestionarea eficientă a timpului

În Calendar, profesorii, elevii și părinții au o privire de ansamblu asupra celor mai importante evenimente. Pe lângă orar, aceștia pot vedea toate activitățile școlare: teste, data limită a temelor, proiecte, pregătire pentru concursuri, activități de voluntariat, ședințe cu părinții sau cu echipa școlii. De asemenea, se pot crea memento-uri. Fraze precum „am uitat că astăzi era nevoie să terminăm proiectul X” vor fi auzite mai puțin. Află mai multe AICI.

 • Condică de prezență digitală

Am mai făcut un pas spre reducerea birocrației. Profesorii pot acum să semneze condica direct din calendar. Este de ajuns să selecteze materia din orar și să semneze cu un click. Tot cu un click, secretariatul sau direcțiunea pot descărca situația prezenței profesorilor. Înlocuim astfel hârtiile, număratul manual sau gestionarea unui număr mare de documente word/excel. Află mai multe AICI (link).

 • Roluri și permisiuni personalizate

Direcțiunea/ secretariatul vor putea acorda permisiuni noi personalului didactic și auxiliar din școală, cu diferite grade de acces. Persoanele responsabile de bibliotecă, de consiliere sau de sistemele informatice au acces la funcționalitățile care îi privesc. Astfel, acestea vor fi mai eficiente, iar școala va avea o viziune completă asupra activităților echipei. Află mai multe AICI (link).

 • Situația finală a elevilor

În Adservio, media se calculează automat. Pe baza ei, profesorii pot alege pentru fiecare elev, la final de semestru, una din cele 3 situații: Promovat / Corigent / Situație neîncheiată. Acest lucru permite realizarea rapoartelor la nivelul claselor sau a școlii. Află mai multe AICI (link). 

 • O aplicație de mobil mai fresh

Noua versiune pentru iOS și Android îți oferă posibilitatea de a accesa toate modulele din browser și pe aplicația de mobil. Actualizarea aduce o gestiune mai bună a informațiilor școlare de oriunde, oricând. Descarcă acum aplicația Adservio, disponibilă în Google Play, Apple Store și Huawei App Gallery!

 • Hello, Bonjour, Jó napot, Goedemiddag, Hallo…

Am venit în întâmpinarea școlilor unde elevii învață (și) în alte limbi. Pe lângă limba engleză, platforma Adservio este acum disponibilă și în franceză, maghiară, olandeză/flamandă. 

 

***

Cu aceste vești am dat startul unei serii de funcționalități pe care le pregătim pentru lunile și anul care urmează. Urmărește-ne și fii la curent cu noutăți despre educația viitorului!

Author

Write A Comment