teaserbox_2450909443
Adservio demarează o campanie de informare în mediul competitiv academic prin care elevii claselor a XI-a şi a XII-a află la ce facultăţi se pot înscrie şi ce perspective de viitor le poate oferi specializările pentru care optează!
Platforma de managment educaţional ADSERVIO este un intermediar, un relaţionist între viitorii studenţi şi Universităţile care doresc să-şi prezinte oferta educaţională în rândul potenţialilor studenţi! Aderarea Universităţilor la platforma Adservio nu este numai un instrument de promovare, ci un instrument care poate oferi feedback interactiv şi ad-hoc din partea factorilor de dicizie în ceea ce priveşte înscrierea la facultate: părinţii şi elevii.
Secţiunea ADMITERE 2015 este una prietenoasă, accesibilă şi uşor de folosit! În această secţiune sunt cuprinse în mod succint informaţii utile în ceea ce priveşte admiterea, date de contact ale instituţiei de învăţământ, specializările şi un scurt istoric al facultăţii. Toate aceste informaţii reprezintă o carte de vizită a facultăţii, la fel cum si viitorii studenţi, vor deveni o carte de vizită a facultăţii absolvite atunci când îşi vor arăte abilităţile şi cunoştinţele dobândite în câmpul muncii!
Toţi afirmăm că viaţa este o competiţie! Însă, acestă competiţie trebuie văzută din perspectiva unei colaborări din care fiecarea subiect are de câştigat. Părinţii sunt informaţi, elevii sunt mult mai bine îndrumaţi, universităţile oferă o transparenţă în mediul academic competitiv. Adservio este instrumentul prin intermediul căruia se face trecerea de la vechi la nou! Universităţile nu numai că se promoveaza ci obţin în mod instant evaluare la performanţele lor educaţionale şi află dacă se pliază pe cerinţele viitorilor studenţi.
Campania de informare se realizează pe durata întregului an şcolar, este accesibilă de pe PC, telefon mobil, tabletă, laptop şi este expusă pe blog, facebook şi platforma ADSERVIO!
Informează-te, pentru a şti ce să alegi în viaţă!

Author

Write A Comment