joia-tehnologica-6
Ne-a plăcut mult mecanismul tehnologic al acestei campanii și mai ales continuitatea lui dincolo de perioada de campanie. Astfel:
Chiar înaintea examenului de bacalaureat, KFC Romȃnia lansează campania WiFi Test, prin care donează 5700 MP de internet gratuit pentru tinerii care se pregătesc să susţină BACul și răspund corect la o întrebare din materia pentru examen.
Restaurantele KFC din toată ţara îşi vor schimba întregul sistem de rutere pentru a înlocui parolele de Wi-Fi existente cu 1600 de întrebări care se regăsesc şi în examenul de Bacalaureat.
Mecanismul este simplu: când ajungi într-un restaurant KFC şi vrei să te conectezi la internet, cauţi reţeaua Wi-Fi Test. Când apeşi butonul “Conectare”, vei primi o întrebare dintr-o bază de date de întrebări de la examenul de Bacalaureat, toate aprobate cu profesori de liceu. Dacă răspunsul tău este corect, ai internet gratuit timp de o oră (după o oră, procesul trebuie reluat).
Pentru ca această campanie să le fie de ajutor elevilor, dacă aceştia nu ştiu răspunsul la o întrebare, vor fi redirecţionati către un text care explică în detaliu răspunsul corect.
După ce acest proiect va fi implementat complet, KFC România va oferi software-ul de rutere tuturor organizaţiilor şi chiar şi familiilor care vor să-şi transforme propriul Wi-Fi într-o metodă de învăţare pentru elevi şi nu numai.

Author

Scrie un comentariu