La început de an dorim să împărtășim cu voi câteva gânduri legate de dezvoltarea independenței și a responsabilității copiilor. Nu-i așa că ați observat cu bucurie și mândrie modul în care ei s-au dezvoltat socio-emoțional în diverse situații noi și valoroase în care s-au implicat?

Pe lângă dezvoltarea socio-emoțională, cum ar fi să își perfecționeze o limbă străină într-un mediu academic recunoscut internațional și să descopere culturi noi? Și multe alte beneficii, pe care vă invităm să le descoperiți aici. 

Cum se întâmplă acest lucru? Prin formarea unor prietenii internaționale, prin comunicarea cu elevi din toată lumea în cel puțin o limbă străină, prin luarea de decizii și asumarea unor responsabilități noi etc.

Cursurile de limbi străine în clase multinaționale îndrumate de profesori bine pregătiți, veseli și binevoitori îi ajută pe participanți să descopere și să-și însușească nuanțele limbii străine alese. 

Alături de alți tineri veniți din toată lumea, fiecare cu dorințele proprii de explorare a lumii, elevii români participă la diverse activități educaționale și extracurriculare axate pe dezvoltarea personală, în deplină concordanță cu personalitatea fiecărui copil în parte, învățând totodată să fie curajoși, îndrăzneți, comunicativi, toleranți cu lumea din jurul lor. De asemenea, ei învață să gestioneze mai bine și chiar să depășească timiditatea, angoasele și frustrările specifice vârstei.


O tabără educațională le va creiona perfect trăsăturile personalității copiilor, ajutându-i să descopere ce-și doresc pe plan educațional și mai departe, pe plan profesional. Mai mult, adolescenții vor realiza dacă sunt pregătiți pentru studiul în străinătate și dacă li se potrivește stilul de predare din țara respectivă. 

De-a lungul timpului, părinții ne-au transmis ca și feedback aspectul următor: după ce se întorc copiii din tabăra internațională, aceștia devin mult mai responsabili și independenți, cu o viziune diferită asupra mediului înconjurător.

Cât de minunat este să-i vedem dezvoltându-se sub ochii noștri, nu-i așa?

 

Te invităm să descoperi tabăra internațională potrivită pentru copilul tău și să-l ajuți să se dezvolte pe toate planurile: www.issedu.ro sau pe pagina de Facebook. De asemenea, te invităm să afli mai multe detalii în modulul EduMarket din Adservio, pe pagina ISS EDU – link aici

Author

7 Comments

 1. Mărăcine Livia Reply

  Mi-ar placea sa participe și copilul meu la o astfel de tabără.

  • Buna ziua,
   Cu mare drag si noua ne-ar face placere sa mearga copilul dvs intr-una din taberele noastre.

   Va asteptam cu mare drag sa va prezentam taberele noastre de grup.

   Ne puteti contacta fie prin email (contact@issedu.ro) sau la telefon 0752558888.

   Gratiela Ciocan

Scrie un comentariu