Ne aflăm în fața unui debut de an școlar așa cum nu am avut până acum. Acest nou normal, care se află pe agenda publică și căruia fiecare domeniu încearcă să i se subordoneze, schimbă regulile și în educație.

În luna martie școala s-a mutat acasă, moment în care platforma educațională Adservio, împreună cu Telekom Romania, au oferit tuturor școlilor din România acces gratuit la educație online. Astfel învățarea a continuat prin intermediul lecțiilor online, a comunicării rapide și a tuturor instrumentelor disponibile în platformă.

Campania Școala este acolo unde ești tu a schimbat perspectiva utilizării tehnologiei în educație.

Iată rezultatele:
  • peste 1 milion de utilizatori au ales să se bucure de funcționalitățile și beneficiile Adservio devenind astfel o soluție cu acoperire și oportunități de utilizare la nivel național;
  • peste 30.000 de profesori au participat la 70 de webinarii de training, alegând performanța, indiferent de mediul în care are ea loc, adaptându-se la metodele online de perfecționare a skill-urilor pe care le au;
  • peste 5 milioane de mesaje trimise între utilizatorii platformei Adservio care indică nevoia, dorinta, dar și nivelul de implicare al utilizatorilor în menținerea comunicării de tip profesor – elev – părinte;
  • peste 500.000 de ore online au avut loc  în cadrul platformei Adservio;
  • aproape 900.000 de teme și proiecte s-au trimis între elevi și profesori
  • peste 12 milioane de fișiere și resurse educaționale au fost distribuite între părțile implicate în actul educațional.

Perioada campaniei Școala este acolo unde ești tu a fost o perioadă atipică care ne-a adus provocări pe măsură și doar împreună am reușit să facem adaptarea mai ușoară. 

Am creat cea mai mare comunitate educațională din România și de aceea, vă mulțumim!

Am muncit pe măsura importanței scopului nostru, digitalizarea educației, dar am avut și un strop de inspirație pentru bună dispoziție. Guess Who a dat un altfel de vibe perioadei în care am făcut totul doar De Acasă.

Am învățat de acasă că dacă îmi pasă o să îmi iasă

Susținem în continuare accesul nelimitat la educație și lucrăm constant la îmbunătățirea funcționalităților.  Ramânem aproape de la școală sau de acasă și continuăm învățarea, de oriunde ne-am afla.

Un debut de an școlar în siguranță!

Author

Scrie un comentariu